Érdekli lézeres látásjavító kezelésünk?

Kérjen máris vizsgálati időpontot,
hogy felfedezhesse az éles látás
örömét

Változtassa meg mielőbb életét, tudja meg könnyen és gyorsan,
hogy alkalmas-e a lézeres látásjavító kezelésre.
Egyszerű jelentkezés

Kérjen visszahívást és tanácsadóink egyeztetik Önnel a vizsgálat legmegfelelőbb időpontját.

Gyors, pontos eredmény

Szakembereink több ezer látásvizsgálat tapasztalatával megbízhatóan mérik fel látását.

Azonnali előjegyzés

A sikeres alkalmassági vizsgálat után azonnal időpontot kap a biztonságos, megbízható, fájdalommentes lézeres látásjavításra is.

Tegye meg az első lépést, hogy új szemmel nézhessen a világra

Biztosan nagyon vágyik már arra, hogy szabadabban, kényelmesebben élje mindennapjait és megszabaduljon szemüvegétől, kontaktlencséjétől és velük együtt a kötöttségektől is. Biztosan elege van már abból, hogy a segédeszközök tisztításával, tárolásával kapcsolatos, nagy odafigyelést igénylő teendők korlátozzák a munkában, a szórakozásban, a sportolásban.

Legyen akár rövidlátó (myopiás), távollátó (hipermetriopiás), vagy legyen belső szemtengelyferdülése (astigmia), esetleg öregszeműsége (presbyopia), végre elfelejtheti az elveszett, kiesett, körülményesen tisztítható kontaktlencsét, a legrosszabb pillanatokban bepárásodó vagy elkallódott szemüveget.

Az éles látás nyújtotta öröm egész életét újjávarázsolja majd.
Az első lépés a lézeres látásjavítás és a szabadság felé az alkalmassági vizsgálat.

Így zajlik majd a látásvizsgálat

Látásvizsgálat Látásvizsgálat
1) Találkozunk intézetünkben

A jelentkezése után tanácsadónk felhívja és időpontot egyeztet Önnel. Az alkalmassági vizsgálatra intézetünkben kerül sor. Munkatársunk még a hívás során tájékoztatja arról, hogy személyre szabottan mire kell figyelnie, illetve milyen igazolványokat, leleteket ajánlott magával hoznia. Fontos tudnivaló például, hogy lágy kontaktlencsét a vizsgálat előtt 4 nappal, kemény lencsét 4 héttel előtte nem ajánlott viselni. Pupillatágításra is sor kerül, így gépjárművet aznap nem vezethet. Ezért praktikus, ha előre gondoskodik kísérőről, aki elhozza és hazaviszi.

2) Elvégezzük a vizsgálatot

Orvosaink tájékoztatják szemének állapotáról, a feltárt fénytörési eltérésekről és a kezelési lehetőségekről. A szakorvosi vizsgálat a jól ismert látásvizsgáló eszközök mellett speciális berendezések segítségével történik. Az alkalmasság megállapítása mellett értelemszerűen szemének általános egészségi állapotát is ellenőrizzük.

3) Azonnali kezelési tervet kap

Vizsgáló orvosa részletesen megbeszéli Önnel a kapott vizsgálati eredményeket és tájékoztatja arról, hogy az Ön esetében milyen kezelési technikák, milyen kezelési programok végezhetők el, és várhatóan melyek adják a legjobb eredményt.

Csúcstechnológia a
Bausch+Lombtól, kizárólag
az Optimumban!

A személyre szabott Femto Elit lézeres látásjavító kezelés biztonságos, pontos, gyors gyógyulással járó megoldást kínál arra, hogy rég fennálló látásproblémája percek alatt megszűnjön. Vajon alkalmas Ön a kezelésre? Csak úgy derül ki, ha mielőbb jelentkezik alkalmassági vizsgálatra.
A páciensek 90%-a alkalmas a fájdalommentes
lézeres látásjavító kezelésre.

A lézeres szemműtét a legbiztonságosabb,
az egyik leggyakrabban alkalmazott
látásjavító beavatkozás

A fájdalommentes lézeres látásjavító eljárást már több
mint 30 éve alkalmazzák világszerte, több 10 millió
kezelés bizonyítja eredményességét.

Az Ön látásproblémáján is segíthet lézeres szemkezelésünk

Látásvizsgálat Látásvizsgálat
Ha rövidlátó

Myopia esetén a szaruhártya görbülete az átlagosnál nagyobb, a szembe jutó fény fókuszpontja a látóhártya előtt van. Lézeres látásjavítással a szaruhártya görbülete laposabb lesz, a fókuszpont a normál síkba tolódik – a látás pedig távolra is éles lesz.

Ha távollátó

Ha Önnek hypermetrop a szeme, a szaruhártya görbülete túl kicsi, felszíne túl lapos, a fénysugár fókusza a látóhártya mögött van. A lézeres látásjavítás megnöveli a szaruhártya görbületét, a fókuszt a látóhártya síkjába hozza, így Ön közelre is jól lát majd.

Ha belső szemtengelyferdülése van

Astigmia esetén a szaruhártyának két fő görbülete van, egy domborúbb és egy laposabb. A lézeres beavatkozás során a két görbületet egyidejűleg kezeljük, így a homályos látás megszűnik.

Ha öregszeműsége van

A presbyopia a szem alkalmazkodóképességének csökkenésével jár. Bár az okát megszüntetni nem tudjuk, de a lézeres látásjavítás előnyeit Ön is élvezheti és eldobhatja olvasószemüvegét.

Ezért érdemes az Optimum
Látásjavító Lézerközpontot választani

2000 óta eredményesen működünk a lézeres látásjavítás területén

Eredményességünk legfőbb bizonyítéka pácienseink elégedettsége: 99% azt mondja, hogy szakembereink felkészültsége kiváló, 98%-uk ajánlaná intézetünket ismerősének, 95%-uk szerint az ár-érték arány is nagyon kedvező.

Csak nálunk elérhető csúcskezeléseket alkalmazunk

A személyre szabott, biztonságos lézeres látásjavító kezelések a legmagasabb szintű német és amerikai csúcstechnológiát képviselik. Szuperlátás programunk részeként Magyarországon egyedül nálunk elérhető a Zyoptix ELITE eljárás, mely a szemészet terén 165 éves tapasztalattal bíró német Bausch + Lomb cég szabadalommal védett eljárása.

Biztonságot és garanciát nyújtunk

A kezelések kevesebb, mint 1%-ában eltérhet a tervezett és a várt dioptriaváltozás. Erre az igen ritka esetre gondolva garanciát vállalunk, hogy a második, finomító kezelést teljesen térítésmentesen végezzük el.

Kérjen visszahívást máris!

Az új, kötöttségektől mentes élet most már tényleg csak egy karnyújtásnyira, kattintásnyira van. Ha úgy dönt, a lézeres látásjavítással könnyedén átélheti a szemüveg és kontaktlencse nélküli élet örömét.
Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra máris, tanácsadóink hamarosan visszahívják és előjegyzik!

Kérjük, adja meg adatait: